Veckan som gått

Foto: J’ai Flâné Pour Vous

Ännu en vecka har passerat i ilfart, och jag hinner inte riktigt med. Det största nyhetsstoffet förra veckan var uttalandet om att H&M kommer att inleda ett samarbete med Puccis Creative Director Matthew Williamson och att det samarbetet kommer att mynna ut i en vårkollektion. Något annat som surrade omkring på bloggarna var franska Vogues december-/januariomslag som pryds av Prinsessan Stephanie från Monaco samt kalendern som medföljer upplagan. Att tyda av bilden som har lagts upp på diverse bloggar känns det som om kalendern inte är riktad mot kvinnor, utan mot män, trots att det är just kvinnor som läser Vogue. Är det något jag har missat?

Även Pirellikalendern har fått uppmärksamhet, mest för att videosnuttar från fotograferingen ligger ute på bland annat YouTube. Modellerna får ta sig an vilda djur och plaska omkring nakna i lera och vattenhål. Något för kvinnor eller män? Jag tror bestämt det senare.

Inte nog med att H&M släpper en Matthew Williamson-kollektion i vår, de släpper även sin egen vårkollektion någon gång efter årsskiftet. Och så har Britney visat upp sig och sin nysvarvade kropp i Rolling Stone Magazine. Hon är ju mycket fräschare nuförtiden. Tack för att vi slipper läskiga Britney.

I veckan skrev jag om kändisar som klär sig lite galet. Det var Beyoncés metallhandske och Rihannas kristallprydda ögonlapp som gav mig inspiration till inlägget. Samma dag, några timmar senare dyker ett liknande inlägg upp på The Cut. Precis som modekreatörer inspireras bloggare av samma saker.

En rolig sak som får avsluta denna uppdatering är att Acne syns lite överallt i USA numera. Kul att de har fått upp ögonen för skandinavisk stil igen.

Annonser